Inceputul..



O sa încep printrun gand, o realitate pentru mine si un lucru in care cred foarte mult...singurele lucruri despre care putem vorbi cu certitudine sunt legate de trecut, restul fiind relativ. Având in vedere ca totul e relativ, nu da răspunsuri definitive.


Păstrând linia firului epic, cu care am început si având in vedere ca; scopul acestui jurnal electronic este de a impartasi in eter gânduri, idei, trăiri, sentimente, amintiri cu cei dragi si in esența cu cei cu care din varii motive nu mai apuc sa schimb o vorba pe cale orala sau sa ne întâlnim fata in fata, o sa încerc sa va reamintesc ca: Sunt Saba si nimic mai mult sau mai Putin. Nu sunt prieten, camarad, tovarăș, confesor, amic, iubit, dușman, coleg...sau orice alt concept in care ați avea tendința sa mă ingraditi. Sunt Saba si atât, aici încep si aici mă termin; am felul meu foarte original (zic eu) de a interacționa cu ceilalți, am propriul mod de exprimare si de relaționare cu tot ce mă înconjoară si mulți nu pot, nu vor sau nu au timp sa-l inteleaga si se grăbesc sa tragă concluzii si sa judece. Însa nu lor mă adresez, ci ,celor ce au văzut dincolo de superficialul ce-l afișam toți fata de tot ce ne e nou, celor ce căuta substanțialul, ce privesc tot timpul in profunzime si te vad așa cum ești: fara masti armuri si ziduri împrejurul tău. Mă adresez vouă, dragi prieteni, persoane ce mi-ați fost alături indiferent de situație sau conjunctura, persoane cu care am afinitatea si de care mă simt apropiat, persoane ce au putut sa-si impartaseasca binele, cu mine. Persoane ce m-au invitat ce înseamnă iubirea, aprecierea, frumusețea, gingășia, empatia, binele, pozitivul, frumosul...arta si precizia de a trai.

Vouă pe care am putut sa mă bazez, voi care in momentul când a-ti spus ceva a-ti făcut tot posibilul sa duceți la îndeplinire acea promisiune, vouă va dedic aceste rânduri. După dictonul: Omul si cuvântul... un alt lucru ce mă caracterizează si la care țin foarte mult e parolistul. Părerea mea fiind ca, singurul lucru ce-l ai intradevar e cuvântul, iar daca l-ai pierdut nu-ti mai ramane nimic. M-a măcinat de mult timp sa reîncep sa scriu, însa nu știu daca știu sa scriu intru jurnal, nu știu daca o sa-mi iasă sau o sa am ceva rezultate dar, vorba unui prieten tare drag mie: Norocul si succesul tine cu cei cutezători, așa ca eu voi încerca pe cat posibil sa va impartasesc cate ceva din mine si despre mine in fiecare zi. la finalul fiecărei file din aceasta carte deschisa comentariilor voi pune si cate un vers, o strofa sau chiar o poezie.

"Nu-i gata maine, ce nu-ncepe azi
Si nici o zi, din cate se ridica
Sa n-o lasati sa treaca-n zadar.
Cu o grava hotarare, fara frica
Sa-nfascati posibilul de chica
Sa fiti mereu activi ca-i necesar"
Goethe, Faust

Ps: Nu uita cheie reusitei: dorinta, credinta si rabdare

1 Comment:

  1. Unknown said...
    Bine ai venit in blogosfera.

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds