Sa ne rugam



Sancte Michael Archangele, defende nos in praelio. Contra nequitiam et insidias diaboli esto praesidium. Imperet illi Deus, supplices deprecamur. Tuque princeps militiae caelestis, Satanam aliosque spiritus malignos, qui ad perditionem animarum pervagantur in mundo divina virtute in infernum detrude. Amen.


"Sfinte Arhanghel Mihail apăra-ne in lupta, in ziua bataliei. Fi ajutorul nostru împotriva rautatilor si curselor demonului. Sa-l certe Dumnezeu, ne rugam cu umilința. Iar tu Print al Armatei Cerești, prin Forța Divina, azvârle in infern pe satana si alte spirite rele, care hoinăresc prin lume, spre pierzania sufletelor. Amin"

Rugăciune, spre Sf. Arhanghel Mihail, scrisa de Papa Leo al XIII-lea (varianta scurta)

Nu uitați! operam cu simboluri, nimic nu este intamplator, totul se petrece cu un scop si peste tot in jurul nostru exista: semne, răspunsuri si rezolvări, ca noi sa putem trece, nestingheriți, mai departe. Totul este sa nu fim obtuzi si indiferenți.

Biserica

Clopotul suna,
Enoriași aduna,
Femei si barbari,
Copii dezmierdați.

Preotul cânta,
Indemna-n D-zeu,
Oamenii sa creadă.
Sa ne rugam la zeu!

Un prilej pentru scuze,
O rugăciune fara de-nțeles,
Se-ntipărește pe buze,
Pe buzele crezului omenesc.

PS: nu uita cheia reușitei: dorința, credința si răbdare

2 Comments:

  1. Anonim said...
    Prezenţa simbolurilor, semne enigmatice şi de expresie misterioasă, în tradiţiile religioase, opere de artă, basmele şi obiceiurile folclorului, atestă existenţa unui limbaj universal răspândit în Orient ca şi în Occident, a cărui semnificaţie transistorică pare a se situa chiar la rădăcina existenţei noastre, a cunoştinţelor şi valorilor noastre.
    Ica said...
    Din esecuri invatam si devenim mai puternici, prin reusite ne creste credinta pentru a trece peste alte esecuri...toate sunt cu un scop..
    Doar ajungand pe munte vedem dealurile mai bine.

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds