Oare cine?






Mă uit pe fereastra.
Ninge cu petale de iubire.
Mă aplec pe geam, mă uit in zare,
Vii tu iubita mea!



Oare exista o nota, o unda, o frecventa a inimii, oare exista un concert al sufletelor? Oare daca el va tine acel concert, ea îl va găsii? luna, cerul, stelele, vântul, marea, norii si apele vor duce sunetul la urechile ei? Oare timpul se va opri, lume va sta pe loc ca ei sa se găsească?
Oare fiecare inima are un sunet, un tablou, un parfum al ei si oare pentru fiecare dintre acestea exista cineva care sa le inteleaga?
Sunt inimi ce au rezonat pentru o întreaga lume, ce au trecut dincolo de timp. Totusi a fost cine sa le audă?

http://www.youtube.com/watch?v=JCz4TB7mues&feature=related

Pentru doritori 4 minute de muzica de calitate .

Acum revenind la ce am început sa scriu, majoritatea vor fi tentați sa zică: DA, exista acea persoana pe care o cauți si ce te căuta. De așa de multe ori am auzit vorba asta, ca sincer a început sa-si piardă din valoare. Nu știu ce se întâmpla pe mapamond sau in lume, eu știu doar ce e in sufletul meu. Nu știu daca ce am întrebat mai sus exista, nu știu daca si inima mea poate stârnii o anume rezonanta, însa ce știu e ca mi-as dorii. Ce nu știu e cum sa fac si daca atunci când inima mea va suna pe o anume tonalitate trezind inima altcuiva, la rândul ei acea inima va fi capabila sa răspundă in același portativ cu aceeași nota, in același tablou cu aceleași nuanțe sau sa stârnească parfumul ce-l caut de când mă știu.

Dar sa nu dramatizam sau sa vorbim numai despre mine, însa am pertinenta sa cred ca aceste gânduri le poate avea oricine. Sper totuși sa nu caut ideea ci pana la urma sa fie ceva real, caci tare îmi e frica ca, îmi place ideea de a fi in postura respectiva dar nu am cutezanța de a mă lasă purtat pe acele valuri.

Ești ca o muza,
Ce apare-n noapte,
Ești ca o zâna,
Ce-ti vorbește-n șoapte.


Ps: nu uita cheia reușitei: dorința, credința si răbdare si mai adaug: simt, scriu si mă exprim

2 Comments:

  1. Iunia said...
    ochiul exterior vede barierele pe care ti le pui singur:
    caci tare imi e frica ca, imi place ideea de a fi in postura respectiva dar nu am cutezanta de a ma lasa purtat pe acele valuri.

    inteleg ca, chiar daca muza apare, ea trece mai departe, poate neobservata, dar cu siguranta necurtata..

    ca inima ta sa rezoneze cu alta, las-o sa rezoneze. deschide-ti inima cu curaj si va incepe sa vibreze mai mult decat crezi!

    nu ai nimic de pierdut si totul de castigat! ;)

    iubirea e neconditionata.

    cealalta (conditionata) nu exista - e doar posesiune, orgoliu, gelozie, etc. stiu. am trait-o. pana mi-am schimbat atitudinea.
    Anonim said...
    Vezi că în lumea asta chiar dacă cânţi minunat, e posibil să fi ascultat de afoni. Deci eu zic să păstrezi concertul sufletului pentru o melomană, aceasta te va aprecia la justa ta valoare. Cu respect Cosmin

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds