Barlogul



Mănânc singur, dorm singur, trăiesc singur, așa sunt eu...
Dar daca stai prea mult timp așa, rasa umana o sa înceapă sa-ti para o specie diferita, așa ca te aventurezi in lume; observi , ca apoi sa revii in lumea ta invizibila.

Exista patru reguli:
1. Nu pune întrebări, nu exista conceptele de bine si rău...
2. Nu intra in contact cu oamenii din alte cercuri, nu exista conceptul de încredere
3. Șterge orice dovada, e mai bine sa fi anonim si sa nu lași nimic in urma
4. E bine sa ști când sa te retragi, numai daca te gândești la asta e clar ca a venit momentul, înainte sa-ti pierzi demnitatea, înainte de a deveni vânat (victima) din vanator.

Sa cauți oportunitatea potrivita, nimic prea riscant.
Fata unui om te poate insela intro mie de feluri diferite, însa ochii nu mint niciodată. Am invatat sa încep cu ochii.
Cea mai buna cale de a te apăra e sa ști ca ceva e pe cale sa se întâmple, pentru asta ai nevoie sa-ti dezvolți simțul de observație. Cum? trăim intro lume in care totul se reflecta, fiecare fapta, fiecare acțiune isi găsește reflexia in ceilalți.

In fiecare dintre noi exista un om bun si in același timp si unul rău. De ce nu-l omoram pe cel rău? Poate pentru ca privindu-l in ochi, ne vedem oarecum pe noi. Așa ca cel mai bine e sa-i devii mentor, sa-l inveti cum sa devina si el la fel ca celalalt.


PS: nu uita cheia reușitei: dorința, credința si răbdare si mai adaug: simt, scriu si mă exprim

2 Comments:

  1. Anonim said...
    Frumos. Nu vreau sa te dezamagesc, sau sa iti distrug o idee minunata, dar sa sti ca sunt si ochii care au invatat sa minta, deci nu te increde in ei. Cauta mai bine sa cunosti sufletul omului, acolo vei gasi adevarul ne machiat. Cu prietenie si mult respect. Cosmin.
    Burebista said...
    Da, draga Cosmine, asa e. Sunt ochi ce pot sa minta, insa nu ma refeream la modul material si mai e un detaliu: daca porti adevarul in tine il poti recunoaste...


    Mereu prieten, Seba

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds