calugarita si molia

Cineva a spus...

Am cumpãrat o Cãlugãritã într-un borcan de la o femeie din piata. Am vrut sã cumpãr douã, ca sã-si tinã companie, dar femeia m-a avertizat cã într-o zi una o va mânca pe cealaltã. Asa cã am renuntat la idee...

Cãlugãrita dã impresia cã roagã, când de fapt îsi supravegheazã prada. Când e în cãlduri, adoptã poziția rugãciunii si rãmâne perfect nemiscatã pânã când un specimen hoinar masculin o încalecã. Cu putin înainte ca bãrbatul sã ejaculeze, îi rupe capul dupã care îl înghite. Masculul decapitat nu moare imediat, de fapt, potenta lui sporeste.
Împerecherea este opusul instinctului de autoconservare. Cãlugãrita e o creaturã specialã, prin care natura se roagã la Creator sã ierte decãderea omului.

Molia, imagineazã-ti-o zburând. Nu zboarã, ea fluturã haotic. Dacã încerci sã-i marchezi zborul, vei avea parte de un desen enigmatic. Viata multora a fost ceva asemãnãtor, omul care a trãit la întâmplare si-a murit la fel.

I-am spus cuiva, candva:
"Am nevoie de pace."
Mi-a raspuns:
"Ca sã-ti gãsesti pacea, trebuie sã te rupi de lume si mai ales de femei. Bãrbatul e precum un coral (coralii sã stii cã sunt creaturi fragile. Se sting când nemernica mânã umanã îi atinge), pânã când cade în mâna femeii. Când femeia pune mâna pe el, parcã-l atinge iadul. Femeia e un zar nestatornic. Variabila feminina, cea mai volatilã variabilã a vietii."

Cineva a ascultat....





PS: nu uita cheia reușitei: dorința, credința si răbdare si mai adaug: simt, scriu si mă exprim

0 Comments:

Post a Comment



Blogger Template by Blogcrowds